O nama

O NAMA

Otvoreni tijekom cijele godine, Apartmani Ivana gostima su na raspolaganju od 1984. Tradicija pružanja privatnog smještaja duboko je ukorijenjena u našu obitelj, pa tako brigu o našim gostima danas vode čak tri generacije. 

Poznanstva i prijateljstva stečena u posljednja tri desetljeća ono su što nas motivira da iz godine u godinu pružena usluga bude za stepenicu bolja. 

Dostupni od 0-24, brinemo o svim Vašim potrebama, a od Vas tražimo samo da se osjećate kao kod kuće, te da u miru i tišini naših apartmana uživate u zasluženom odmoru. 

Veliki smo obožavatelji životinja, stoga bez straha spakirajte najdražu igračku Vašeg ljubimca, a zasluženu slasticu nakon dugog puta prepustite nama!

Kontakt za rezervaciju

martina
Martina Pavlović
Govorimo : talijanski, engleski, njemački

Marija Pavlović: 091 922 9765
Martina Pavlović: 099 853 0658

appivana.rovinj@gmail.com

Vjerujte našim zadovoljnim posjetiteljima

Marina T.
Marina T.
Read More
Kad pomislim na Rovinj, pomislim na svu ljepotu i dobrotu koju osjetimo u Apartmanima Ivana kod Moje divne Marije. Prvi put smo boravili 2013. a poslije toga svaki ponovni boravak se żeljno iščekuje i iz godine u godinu, to postane više od odmora. Ambijent koji je sa ukusom osmišljen, jutarnja tišina, besprijekorna čistoća, blizina plaže i centra, prelijepo cvijeće i balkon. A iznad svega upoznati Mariju i njenu obitelj, obogaćen si jednim divnim prijateljstvom, koje traje i traje! Hvala do neba i sve preporuke za familiju Pavlović i Apartmane Ivana- tko jednom dođe, uvijek se vraća!
Nataša I.
Nataša I.
Read More
Ako negdje postoji ljubaznost, gostoljubivost, opuštanje i vrijednost i urednost smještaja, to su apartmani Ivana. Ako je neko mjesto vrijedno posjete petu godinu za redom, što zbog mira na čistim plažama i mirisa mora, to zbog ljepote starog grada, što zbog mnoštva borove šume i duge staze za šetnju i biciklizam to je definitivno Rovinj!!! 🙂 Veliki pozdrav iz Pančeva. 
Maura R.
Maura R.
Read More
Suprug i ja ljetujemo kod u apartmanima Ivana već dugi niz godina. Uvijek smo pronašli čist prostor, urednost i sve što se spomenulo na internetu, pa čak i više. Duboko preporučam ljetovanje u apartmanima Ivana, u koje se mi vračamo čim budemo u mogućnosti! Puno pozdrava.

Mjesto za doživljaj i uživanje u životu
Pa zašto čekati?

091 922 9765